Friday, February 4, 2011

Kollane viinerikaste, lk 175 ja kiire kartulipüree, lk 200

Mõtlesin, et teen midagi, mida lapsed kindlalt söövad. Vaatasin külmkappi ja lehitsesin raamatut ja otsus tuli kiirelt- kartulipuder viinerikastmega, juurde värske peedi-õunasalat.
Minu kaste kahjuks ei saanud kollane, kuna mul ei olnud kurkumi. Aga sulatatud juust annab tõeliselt hõrgu maitse! Ja ei mingit jahu, sobib gluteiinitalumatutele.
Kiire kartulipüree suhtes olin skeptiline, ei arvanud, et 10-15 minutiga kartulitükid pehmeks keevad. Nii et keetsin vist mingi 25 minutit (täpselt ei vaadanud kella, samal ajal tegelesin kastme valmistamisega). Kuna piim oli otsas, tuli nii kaste kui püree kartuli keeduleeme-kohvikoore seguga.
Nael seisnes selles, et kumbki laps ei söönud taldrikut tühjaks -suurem kaebles sibulatükkide üle kastmes ja väiksem jättis pudru järgi. Aga meie mehega vintsutasime, minu meelest tuli väga maitsev. Tõepoolest, lihtsates toitudes on võlu!

No comments:

Post a Comment