Wednesday, January 19, 2011

Kaalika-tangupuder, lk 203

Ooo, milline maitseelamus! Isegi meie närb sööja sõi kausi tühjaks!
Loomulikult ei suutnud ma hoiduda lisanditest, s.t kasutasin lisaks kaalikale veel porgandit ja viskasin mõned väiksed sibulad ja küüslaugud ka potti hauduma.
Järgmine kord proovin ainult kaalikaga, ma usun, et on veidi teine maitsenüanss. Aga läbikasvanud sealiha panin suhteliselt vähe, et saaks veidi rasva aedvilja hautamiseks ja maitset.
Mees ka kiitis :)

2 comments:

  1. Proovisin nüüd ka originaali, no ja mis oli imehea, oli kaalika-tangupuder! Nõustun autoritega, et ka järgmisel päeval praetuna on väga hea. Teine kord sooojendasin koos eelmisest toidukorrast järgi jäänud loomaliha hautise leemega.

    ReplyDelete
  2. Tegin taas kaalika-tanguputru ja on tõesti maitsev, juurikad annavad mõnusat magusust juurde. Seekord kasutasin liha asemel külmkapis leidunud toorpeekonit.

    ReplyDelete