Tõeliselt hämmastav, kuidas üks lihtsatest komponentidest pirukas võib nii hõrgult maitseda! Olin veidi segaduses, kui pirukat tegema hakates leidsin retseptist täidisena üksnes keedetud kartuli, keedetud porgandi ja "hautatud" (no kuidas öelda vähe praetud) porru. Loomulikult tuli kohe tahtmine miskit lisada, aga sain ikka endale stopp öeldud ja peaaegu originaali järgi pirukas valmis tehtud. Peaaegu seetõttu, et porru asendasin olemasoleva sibulaga. Usun, et mahedamaitseline porru oleks veelgi mõnusamaks maitse muutnud.
Pakkusin koos isetehtud kanapuljongiga (nn pakipuljongit ei ole meil enam kapis).
Proovisin ka teine kord tavalise muretaignaga, aga uskugem mind- originaali kartuli-muretaigen on efektsem, tuli krõbedam ja tummisem.
Soovitan järele proovida, minu meelest kõlbab pakkuda ka külalistele.
Subscribe to:
Post Comments (Atom)

No comments:
Post a Comment