Friday, September 10, 2010

Hakkliha-kapsapada odratangudega, lk 95

Hakkliha ostan üsna tihti, sest sellest saab nii erinevaid roogi kiirelt valmistada. Isu oli hakkliha-kapsahautise järele, aga tegemise ajal selgus, et kapsast on natuke vähe ja liha natuke palju. No siis arvasin, et see retsept on ideaalne. Köögikappi revideerides aga selgus, et viimase hernesupi keetmisega on odratangud otsa saanud ... no kasutasin siis taas loovat lähenemist ning asendasin tatratanguga (oleksin asendanud nisutanguga, mida tavaliselt asendan oma odrakruubi-kaalika-porgandi-sibula-küüslaugu pudrus, mis muide kõigile lastele on maitsenud, aga ka nisutangu ei leidnud). Hautatud sibul-porgand oli eelmisel korral boršisuppi tehes kõrvale pandud (teen alati sibula-porgandi segu rohkem ja panen portsudena sügavkülma). Väga mõnus mahe roog sai, kõigile maitses. Sai ka tunduvalt kiiremini valmis kui odrakruupidega!

No comments:

Post a Comment