Wednesday, August 25, 2010

suvikõrvitsapirukas, lk 70

Oo, milline maitseelamus! Kuumalt on parem kui külmalt. Pakkusin õhtusöögiks ja kahest näljasest täiskasvanust ja kahest mitte-nii-näljasest lapsest jäi järele üksnes üks tükike... Loomulikult ei saanud ma ilma täienduste-lisandusteta (milleks olid jäägid - keedetud muna, grillkana tükid, tomati unustasin panemata ja sulatatud juustu asendasin suitsujuustuga), no aga arvan, et praegusel suvikõrvitsa hooajal jõuan ka originaalretsepti järgi proovida. Sõbranna maitses järgmisel päeval külmalt ja nentis ka, et soojalt oleks kindlasti eriti maitsev.

1 comment:

  1. Eile sai järgi tehtud originaalretsept, minu arvates väga rammus ja toitev (täidises ikkagi 1 tops 200 gr sulatatud juustu), kuid tõesti maitsev, mees sõi ja kiitis. Noorem poeg ka sõi, aga vanemale ei maitsenud, see võis ka olla pitsamaitseaine, mis andis tavalisest erinevat maitset.

    ReplyDelete