Monday, January 25, 2010

Odrakarask, lk 80

See on minu üks lemmikuid, valmistan päris tihti. Samas teen küpsetise pigem magusa kui soolase. Siin antud põhiretseptile lisan näiteks seismajäänud pruunikstõmbunud banaane, õunamoosi, rabarberihoidist, pudrujääke, seemneid ... Ma usun, et fantaasia võib siia muidki komponente lisada. Seekord oli lisandiks 1banaan ja pool väikest purki rabarberihoidist, veidi suhkrut lisasin ka, kuna tegemist oli eriti vähese suhrkruga hoidisega.
Serveerisin või ja piimaga, pool pannitäit läks korraga (kusjuures õhtusöök oli juba manustatud).
Olen hapupiima asendanud ka keefiriga või piima-hapukoore seguga (1:1). Jällegi sõltuvalt sellest, mida külmkapp parasjagu sisaldab.
Samuti olen vahel osa odrajahust asendanud nisujahuga ja teinud veidi paksemast taignast pätsikesi, sel juhul kerkivad nad mõnusamalt kui suurel ahjuplaadil.

No comments:

Post a Comment