Nojah, ei olegi justkui muud lisada, et kui oled algaja, siis pigem küsi juuretist juba tegijalt! Ise ei ole püüdnud juuretist teha, aga sõbranna on korduvalt ebaõnnestunud.
Soovitan alati lisada rukkihelbeid, mis ka retseptis ette nähtud, sest need tõmbavad niiskust enda sisse ja leib ei jää nii nätske. Sama ülesannet täidavad kuivatatud puuviljad. Kui on valida elektri - ja gaasipliidi vahel, soovitan esimest.
Linnasejahu annab mõnusa nn päris leiva maitse, seda võib soovi korral lisada koos teiste komponentidega umbes kolmandiku jahukogusest.
Ah-jaa, sügisel avastasin, et kui suhkur asendada meega, saab tõeliselt oivalise maitse!!!
Igatahes kingimured on murtud, kui oskate ise leiba küpsetada :)
Subscribe to:
Post Comments (Atom)

No comments:
Post a Comment