Wednesday, February 3, 2010

Singi-juustupitsa, lk 78

Oo-jaa, olen autoritega täiesti päri, et kui peres on lapsi, siis on pitsa aeg-ajalt täiesti kohustuslik roog.
Olen ka kasutanud valmis pitsakatet, saab tõesti kiiresti, ei lähe aega hakkimisele. Seekord oli järgi osa grillkana, nii et see läks tükeldatuna põhikomponendiks. Samuti leidsin külmkapist pooliku purgi marineeritud paprikaid tšilliga ning lisasin ka neid veidi.
Minu imestus oli suur, kui ei leidnud retseptist praesibulat! Minu meelest annab sibul pitsale eriti hea maitse ja lisasin ka seekord.
Samuti olin pitsat selle retsepti järgi valmistama asudes väga imestunud, sest taigna ainete kogused olid kaks korda väiksemad kui minu tavapärasel suure ahjuplaadi kogusel. Aga kuna olin otsustanud retsepti järgida, tegin nii, nagu ette nähtud. Ja tulemus oli suurepärane imeõhukese põhjaga suure ahjuplaadi suurune pitsa!
Ah-jaa, mina ei ole siiani end pärmitaigna rullimisega üldse vaevanud, see läheb imehästi laiali otse küpsetuspaberiga kaetud ahjuplaadil märgade kätega.

No comments:

Post a Comment