Järgmine ebaõnnestumine. Ah, et miks ei ole kaua kirjutanud? Väga proosalistel põhjustel, ei ole olnud loomingulist tuju uuteks kokkamisteks, sest kõik pereliikmed olid järgemööda mingis viiruses. No ja siis sai vanem laps 2 päeva lasteaias käia ja tõi koju toreda nakkuva köha-nohu. Sellisel ajal ei ole mul tuju kokkamiseks. Olen teinud uuesti seda mõnusat kanapallidega ahjurooga ja siis ikka tavapärane see-mida-lapsed-meelsasti-söövad (loe: pannkoogid, pelmeenid, frikadellisupp).
Supist - minu jaoks on nende purgisuppide, isegi siis, kui sinna on lisandeid juurde pandud, aeg ümber. No ei maitse. Tegin supi valmis, maitsesin ja teadsin, et see lauale ei jõua. Ei jõudnudki.
Meie pere borš käib ikka värsketest toorainetest - värske peet, kapsas, porgand, sibul. Kõik toorelt riivida, sibul hakkida ja kõik komponendid pannil võis veidi läbi kuumutada, potti puljongisse (tavaliselt teen pooleks sea- ja loomakondist) ja keema.
Subscribe to:
Post Comments (Atom)

No comments:
Post a Comment